Miten maksaa pois luottokortin velkaa? Useimmat ihmiset, he vain maksaa kun lasku tulee, mitä paljon he voivat varaa.

Useammin kuin ei, tämä strategia epäonnistuu alentaa velat koska määrä voit maksaa jokainen aika ei vain riitä kattamaan kiinnostaa sinua syntyneet.

Vuonna huonompi tapauksissa, varsinkin kun sinulla on useita luottokortteja, sinulla ei ole rahaa jäljellä enää maksaa edes pienin määrä, koska kun saat tiliotteen.

Jos haluat maksaa pois luottokortin velkaa, sinun täytyy maksu strategia.

Tämän pitäisi olla tarpeeksi yksinkertainen noudattaa, mutta takaa hyvää kehitystä kuukausittain kohti lopulta pyyhin kaiken pois.

Onneksi olen löytänyt tehokas strategia, jonka jaan alla. Lisäksi, prosessi kaikki alkaa tiedosta, neljä tärkeät numerot.

1. Nykyisen velan kokonaismäärä

Kuinka paljon velkaa sinulla TARKALLEEN on? Kuinka paljon on ”Yhteensä Summa” viimeisen tiliotteen?

En oikeastaan ole yllättynyt enää, kun pyydän joku tämän kysymyksen, ja he voivat antaa minulle on karkea arvio. Tarpeetonta sanoa, sinun pitäisi tietää, kuinka paljon olet todella velkaa, koska et voi osua maaliin, jota ei näe.

2. Minimi määrä sinun täytyy maksaa joka kuukausi

Tarkista uusimmat luottokortin laskutus lausunto ja saada ”Vähintään Määrä, Koska” kirjoitettu se on kirjoitettu siellä. Jos sinulla on useita kortteja, ja sitten lisätä ja saada yhteensä kunkin laskun.

Tämä numero edustaa myös pienin KOHDE SÄÄSTÖT kuukaudessa. Me puhua enemmän tätä numeroa myöhemmin.

3. Kuukausittaiset nettotulot

Poistamisen jälkeen verot ja muut vähennykset, kuinka paljon rahaa tehdä TÄSMÄLLEEN saada viedä kotiin? Paljon ihmisiä vain tietää niiden brutto kuukausipalkka, mutta ei heidän kuukausittaiset nettotulot.

Ja usein, tämä on syy, miksi ihmiset on paljon velkaa ensimmäinen paikka. He viettivät enemmän kuin mitä he todella ansaitsevat, koska he viettävät sen perusteella, mitä he olettaa he ansaita.

4. Kuukausittain tarvittavat kulut

Kuinka paljon rahaa TARVITSETKO joka kuukausi hengissä?

Tämä on ei tavallinen talousarvio, joka kattaa vain perustarpeet, kuten ruoka, vesi, vuokra, kuljetus -, ja muut ei-jälkimarkkinakelpoiset kulut.

Käyttäen kaikki nämä numerot maksaa pois teidän velat
Nyt sinulla on nämä viisi numeroa, mitä teet seuraavaksi? Tiedän, että sinulla on jo idea. Mutta minä kerron sinulle paremmin yksityiskohtia.

Ensinnäkin, vähennä tarvittavat kulut (4) nettotulos (3) saada ihanteellinen kuukausittain säästöjä. Jos saat negatiivinen luku, niin sinun pitäisi löytää keinoja, joilla voitaisiin minimoida kulut JA yrittää ansaita lisätuloja.

Toiseksi, vertaa nykyinen kuukausi on yhteensä vähintään määrä, koska (2) ihanteellinen kuukausittain säästöjä. Sinun jälkimmäinen pitäisi olla suurempi. Jos ei, sitten taas… löytää tapoja leikata teidän kuukausittain kulut JA etsiä mahdollisuuksia tehdä enemmän rahaa.

Kolmanneksi, kun saat teidän palkka, heti kumoaa vähintään määrä, koska (2) PLUS extra määrä.

Esimerkiksi, jos yhteensä vähintään määrä sinun täytyy maksaa on P3,000 — sitten syrjään P4,000 heti, kun saat teidän palkka. Jos saat palkkaa kaksi kertaa kuukaudessa, sitten syrjään puolet määrä joka kerta.Korkeampi, että ylimääräinen summa, jonka voit asettaa, sitä nopeammin saat pois velkaa. Mutta älä käyttää kaikki oman kuukausittain säästöjä, se on hyvä jakaa osa sitä kohti rakentaa

hätärahasto. Näin, voit on jonkin verran rahaa säästössä yllättäviä menoja varten ja välttää aiheutuu enemmän velkaa.

Kun luottokorttisi lasku tulee maksaa vähimmäismäärä maksettava ja extra määrä. Jos sinulla on useita kortteja, valitse yksi alin saldo laittaa extra määrä, ja vain maksaa vähimmäismäärä kunkin kuukauden loput kortit.

Kirjoita koko velka (1) pala paperia ja lähettää sen jonnekin, että et näe joka päivä. Tämä toimii päivittäin muistutus siitä, että olet tällä hetkellä työskentelee tärkeä taloudellinen tavoite.

Vielä tärkeämpää on, päivittää useita joka kuukausi. Tämä auttaa sinua pysymään motivoituneita, koska voit katsella, miten velat ovat hitaasti MUTTA VARMASTI menossa alas joka kuukausi, joka kulkee.

Lopuksi, vain toista jaksoa, kunnes olet pysty maksaa pois kaikki velat.