Kysyin ystävä, mikä on hänen tavallista impulssi ostaa, ja ilman epäröintiä, hän sanoi, että se on meikkiä. Sitten hän meni kertomaan hänelle, uusimmat ostot, jotka minun täytyy sanoa, paljon.

Sitten kysyin häneltä, jos hän pahoittelee niitä ostoksia. Hän mietti hetken, ja vastasi sitten siellä oli muutamia kohteita, jotka hän halusi hän ei osta, niin hän on vain aikoo myydä tai antaa ne pois.

Uteliaita kysymyksiä, hän sitten kysyi minulta, miksi olin pyytänyt häntä. Ja minä sanoin se on, koska olen ajatellut oman heräteostoksia, ja miksi jotkut tuntui hyvältä, kun joku jätti minulle pahoittelee.

Täällä on Mielekäs Tapa Lopettaa heräteostoja

Yhteiskunta asettaa paljon merkitystä harjoitellaan viivästynyt tyydytyksen. Että se on väärin kiirehtiä suhde, että sinun ei pitäisi olla impulsiivinen spender, että sinun pitäisi olla kärsivällinen teidän investoinnit.

Kuitenkin, monet ihmiset silti valita välitön tyydytys useimmissa tapauksissa. Koska siellä on, ja se on himo, äkillinen kiire onnea ja tyytyväisyyttä, kun teet sen.

Ja jos olen rehellinen, yksi alueista, että epäonnistun usein on, kun se tulee ostaa tavaraa verkossa. Kun näen jotain mistä pidän, olen yksi niistä, jotka yleensä impulsiivisesti klikkaa ”Osta Nyt” – painiketta.

Kuitenkin, olen ollut enemmän tietoinen tästä huono menojen tapana viime kuukausina. Ja uskon, että olen löytänyt tehokas tapa hillitä tällaisia tarpeettomia menoja.

Tutkimus Princetonin Yliopistossa todettiin, että aivoissa on kaksi aluetta. Ensimmäinen liittyy meidän tunteita, ja toinen on abstrakti päättely.

Emotionaalinen osa aivoista on ensisijainen puolestapuhuja välitöntä tyydytystä. Kun annetaan valinta ostaa, että istuin myynnissä lippuja tai säästää eläkkeelle, tämä osa aivoista tulee kertoa, valita matkustaa nyt.

Looginen osa aivoja, sitten yrittää järkeillä kanssasi. Tämä on, kun me koemme toisen ajatuksia siitä, mitä olemme tekemässä. Se kertoo vain säästää rahaa, voit matkustaa enemmän myöhemmin, kun olet taloudellisesti turvattu.

Nämä kaksi aivojen osat ovat jatkuvassa taistelussa. Emotionaalinen osa ei välitä paljon tulevaisuudesta, se on kaikki olemisesta onnellinen läsnä. Samaan aikaan, looginen osa haluaa nykyinen päätökset voivat johtaa sinut paras tulevaisuuden seurauksia.

Ja heräteostoksia tapahtuu, kun emotionaalinen osa voittaa looginen osa.

Tutkimus Princetonin Yliopistossa todettiin, että aivoissa on kaksi aluetta. Ensimmäinen liittyy meidän tunteita, ja toinen on abstrakti päättely.

Emotionaalinen osa aivoista on ensisijainen puolestapuhuja välitöntä tyydytystä. Kun annetaan valinta ostaa, että istuin myynnissä lippuja tai säästää eläkkeelle, tämä osa aivoista tulee kertoa, valita matkustaa nyt.

Looginen osa aivoja, sitten yrittää järkeillä kanssasi. Tämä on, kun me koemme toisen ajatuksia siitä, mitä olemme tekemässä. Se kertoo vain säästää rahaa, voit matkustaa enemmän myöhemmin, kun olet taloudellisesti turvattu.

Nämä kaksi aivojen osat ovat jatkuvassa taistelussa. Emotionaalinen osa ei välitä paljon tulevaisuudesta, se on kaikki olemisesta onnellinen läsnä. Samaan aikaan, looginen osa haluaa nykyinen päätökset voivat johtaa sinut paras tulevaisuuden seurauksia.

Ja heräteostoksia tapahtuu, kun emotionaalinen osa voittaa looginen osa.

Täyttymystä kuin Kompromissi
Joten mitä olen tehnyt minimoida minun online heräteostoja tapa?

Joka kuukausi, kun minun luottokortti lasku tulee, en opiskella minun ostoksia ja kysyä itseltäni:

  • Mitä ostit täällä ja missä se on nyt?
  • Mikä oli ensisijainen motivaatio ostaa se?
  • Tällä hetkellä, tehdä sinusta tuntuu, ostaa kohde oli todella sen arvoinen?

Ensimmäinen kysymys on kova muistutus siitä, kuinka heräteostojen on kuin polttaa rahaa. Kun et voi edes muistaa, mitä olet ostanut tai tiedä, missä se on nyt, niin se oli vain tuhlausta kovalla työllä ansaitut rahat.

Se on tehokas herätys aina olla tietoinen siitä, mitä olet ostamassa tulevaisuudessa.

Toisen kysymyksen avulla voit olla kriittinen itsellesi. Joskus ostamme asioita hetken mielijohteesta ei siksi, että haluamme, että tuote, vaan yksinkertaisesti siksi, että voimme.

Vielä tärkeämpää, on aikoja, jolloin me ostaa asioita, koska meillä on tylsää tai tunne alas. Näin voimme valita käsitellä sitä tekemällä vähittäiskaupan hoito, joka todella toimii nosto mielialaa, kuten useat tutkimukset ovat osoittaneet.

Kuitenkin, on olemassa parempia ja enemmän budjetti-ystävällinen tapoja saada edut vähittäiskaupan hoito. Joten seuraavan kerran olet kutina ostaa jotain, koska et tunne sininen, sitten harkita näitä vaihtoehtoja.

Lopuksi kolmas kysymys kysyy arvo, että tuote on tuonut elämääsi. Se pakottaa kysymys apuohjelma, tyydytystä ja täyttymystä. Tämä on ehkä ainoa järkevä perustelu ostaa jotain, varsinkin hetken mielijohteesta.

Muistan, että t-paidan ostaminen hetken mielijohteesta verkossa, joka osoittautui erittäin laadukasta ja käytän usein. On tietoinen tästä positiivinen kokemus todella sai minut vähemmän impulsiivinen ostaa paitoja muita online-kaupoissa.

Toisen kerran, ostin Pokemon-teemalla USB-asema, koska löysin sen söpö. Olen kuitenkin lopulta antoi sen pois muutaman viikon jälkeen, koska kyllästyin siihen. Nyt, olen enemmän varovainen, kun ostaa samankaltaisia uutuus kohteita.

Avain välttää valitettavaa heräteostoksia on mindfulness. Kun looginen aivot potkuja ja alkaa toisen ajatuksia kohteen ostamista, niin anna itsellesi muutaman minuutin taaksepäin.

Tietenkin, jos et pysty varaa se, sitten sinun ei pitäisi ostaa sitä. Jos se on jotain tarpeellista, sitten nähdä, jos siellä on halvempi vaihtoehto, tai löytää tapoja sijoittaa se budjetin rajoissa.

Muuten, kysymys ensisijainen motivaatio ostaa tuote. Oletteko todella halua tai tarvitse? Vai oletko vain haluavat ostaa jotain… mitä nyt?

Lopuksi, antaa looginen aivot mahdollisuuden todeta asiansa. Ja miettiä, miten arvokas ja merkityksellinen osto tulee olemaan pitkällä aikavälillä.

Entä sinä? Miten voit välttää tarpeettomia heräteostoksia? Jaa ne alla kommentit-osiossa. Kiitos.