Tehdä verkko markkinointi, tai yksinkertaisesti ”verkostoituminen”, kuten Pinoys kutsuvat sitä, on huono maine maassa.

Tämä johtuu pitkälti siitä, että esiintyvyys pyramideja, jotka eivät ole mitään muuta kuin ”rikastu nopeasti” huijauksia, jotka saalistavat ihmisiä, joilla on vähän taloudellista koulutusta.

Joten, ennen kuin mitään muuta, sinun täytyy ymmärtää, että verkko markkinointi ei OLE tarkoitus tehdä sinusta rikas yössä. Se EI tee sinusta miljonääri, kun muutaman viikon.

Näin, pysy kaukana ihmisiä, jotka sanovat, että se on helppo rikastua heidän yritys. Ajaa pois, jos he kertovat teille, että sinun ei tarvitse myydä, ja sinun täytyy vain rekrytoida ihmisiä tehdä rahaa.

Muista, että kuten mikä tahansa muu liiketoiminta pyrkimyksessä, se vaatii sinua vuodattaa verta, hikeä ja kyyneleitä ennen kuin voit saada palkintoja. Ja sinun täytyy myydä tuotteita, kaikki laillinen verkko markkinointi yritykset.

Nyt, että olemme erottaa siitä fiktiosta, on aika oppia, miten tehdä verkko markkinointi oikealla tavalla. Seuraavassa on viisi vinkkejä.

1. Aina rakastamaan tuotteen ensin.

Paljon Filippiiniläisiä epäonnistua liiketoiminnan, koska he eivät välitä siitä, mitä tuotteita he myyvät.

Kun he näkevät suosittu tuote myy hyvin verkossa, ahneus ottaa vallan ja pakottaa heidät hypätä kyytiin. Seurauksena, se tulee olemaan vaikea keksiä myynti strategia, joka vakuuttaa heidän mahdollisille asiakkaille.

Siksi, pikemminkin kuin valitset verkko markkinointi yritys tai kuunnella oman ikäisensä, sinun pitäisi etsiä todellisia tuotteita, että olet aidosti kiinnostunut.

Tämä helpottaa voit oppia sen etuja, ideate todellisia käyttötapauksia, ja tunnistaa mahdolliset haitat (jos sellainen on).

2. Etsiä luotettava yritys.

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi etsiä, kun poiminta verkostoitumisen yhtiö on määrä resursseja, ne tarjoavat niiden ydin tuotteita.

Löydät ladattavia e-Kirjoja ja tiedotteita, niiden päällä? Ne tarjoavat seminaareja tai muita koulutustoimintaa voit osallistua?

Yritys, joka on läpinäkyvä kanssa niiden korvaus suunnitelma on myös hyvä asia. Vain olla varma, että ne suosivat ahkeria työntekijöitä — ei niille, jotka yksinkertaisesti rekrytoida niin monta ihmistä kuin mahdollista.

Sen jälkeen, kun kaikki, laillinen verkostoitumisen yhtiö ylläpitää sen liiketoiminnan kautta tuotteen myynti. Jos yritys korostaa rekrytointi on tärkeää, niin olet luultavasti tuijottaa pyramidipeli.

3. Älä luottaa ystävien ja perheen kanssa.

Jos olet syöttänyt verkostoitumisen liiketoimintaa vain siksi, että ystäväsi tai perhe sanoi he liittyä sinua, sitten sinun täytyy miettiä uudelleen oman lähestymistavan.

Ensinnäkin, siellä on valtava mahdollisuus, että ne eivät liity sinua, varsinkin jos heillä ei ole taustaa tai kiinnostusta lainkaan verkko markkinointi.

Toiseksi, jatkuvasti kiusanneet heitä vain vahingoittaa henkilökohtaiset suhteet.

Koska ammatillinen verkon markkinoija, sinun pitäisi etsiä ihmisiä, jotka liittyvät tuotteen ja jaa visio taloudellinen riippumattomuus. Pitää myydä tuote ja saatat tavata heidät matkan varrella.

4. Keskittyä teidän tavoite markkinoilla on ongelmia.

Kun se tulee myydä tuote, aina on arvo-orientoitunut näkökulma.

Jos et myy suosittu tuotemerkki, aina olettaa, että asiakkaat eivät välitä tuotteen itse. Pikemminkin, he ovat vain kiinnostuneita siitä, mitä se voi tehdä niitä.

Kuten edellä lukemattomia myynti seminaareja ja koulutuksia, sinun täytyy myydä ratkaisua, ei tuotetta.

Hyvä strategia on kuunnella ensin ongelma potentiaalisia asiakkaita. Kun olet täysin tunnistaa heidän erityistarpeensa, sinun pitäisi sitten pystyä luomaan piki, että kannat oman tuotteen mahdollisimman kustannustehokkain ja helposti ratkaisu.

5. Seuraa strategian uskonnollisesti.

Menestynein markkinoijat eivät vain töitä, ne toimivat myös fiksu. Jokainen siirrä he tekevät mukana jonkin verran suunnittelua, karsinnat heidän yhteystiedot antaa face-to-face-esityksiä.

Jos valitsit vakiintunut verkko markkinointi yritys, niiden pitäisi tarjota jäsennelty koulutusohjelmia, jotka auttavat jäseniä hankkimaan ja kehittämään oikeita taitoja, mukaan lukien tuote-esittely, etsinnässä, ja markkinointi.

Tee irti jäsenyytesi hyödyntämällä näitä ohjelmia niin paljon kuin voit. Vaihtoehtoisesti, harkita sijoittamista kirjoja tai online-kursseja, jotka käsittelevät samoja aiheita.

Mikä on sinun kokemus, kun se tulee verkon tai monitasoinen markkinointi yritykset? Voit vapaasti jakaa ajatuksia, mielipiteitä ja suosituksia kommentit alla.

Järjestämällä tapahtuman, kuten yritys-puolueen tai häät voi olla ylivoimainen, jos et tee sitä yksin. Auttaa johdon kanssa, monet haluavat palkata tapahtuma suunnittelija tai saada palveluja tapahtumat yritys.

Tapahtuman suunnittelu on hyvä ansaintamahdollisuus, varsinkin jos sinulla on laaja verkosto toimittajia. Voit odottaa saada erilaisia hankkeita suurten konsertteja valtava tuotannon arvoja, tuotelanseeraukset, nöyrä ja yksinkertainen häät.

Käsitellä kaikkia tärkeitä osia tapahtuma voi olla liian pelottava, että joku, jolla ei ole kokemusta, siksi tapahtumien hallinta on tullut suosittu liiketoiminnan läpi vuoden.

Yksi suuri asia tapahtuman suunnittelu liiketoimintaa on, että se vaatii vähän pääomaa. Mutta sinun täytyy olla järjestetty ja mukava käsitellä erilaisia ihmisiä — asiakkailta toimittajille.

Alla on muutamia vinkkejä siitä, miten valmistautua ja aloittaa tämän tyyppistä liiketoimintaa.

1. Rekisteröi yrityksesi.
Ajatella yrityksen nimi, joka on merkitystä oman teollisuuden, joten voit käyttää sitä business branding samoin kun aloitat markkinointi.

Esimerkiksi yksityisiä elinkeinonharjoittajia ja kumppanuuksia, voit rekisteröityä Kauppa-ja teollisuusministeriön (DTI). Yritykset, sinun täytyy rekisteröityä kanssa Securities and Exchange Commission (SEC).

Kun rekisteröidyt, hankkia barangay puhdistuma kaupungin yrityksesi sijaitsee, yhdessä pormestarin lupa-ja BIR todistus.

Sen jälkeen, ottaa vierailu Bureau of Internal Revenue (BIR), saada rekisteröintitodistus (AK) todennusta varten ja varmuuden siitä, että voit ovat laillista liiketoimintaa sekä saada lisenssin, tulostaa kuitit.

2. Tunnistaa markkinoilla.
Voit mennä gung-ho ja ”jack-of-all-trades” tyyppistä liiketoimintaa. Mutta voit rajata sellaisia tapahtumia, jotka haluat erikoistua.

Paras vaihtoehto on valita tietty markkinoilla, ja sitten keskittyä yhteen tai kaksi tyyppisiä tapahtumia:

Yritysten Markkinoilla: messut, team building toimintaa, osakkeenomistajien kokouksissa, yleissopimusten
Yksityisillä Markkinoilla: häät, debytoida, perhe-osapuolten, osapuolten reunion
Kun päätät markkinoilla, jatkaa opiskelua väestötiedot, niiden erityistarpeita, ja mitä eri toimittajat ja logistiikka, että sinun täytyy kattaa niiden tapahtumia.

3. Kumppani luotettavia toimittajia.
Osallistua näyttelyitä etsi hyviä toimittajia. Jos olet on rajallinen budjetti, neuvotella freelance-toimittajia, joiden palvelut ovat suhteellisesti vähemmän kalliita.

Ottaa toimittajan on tärkeää suunnitteluvaiheessa, koska ne voivat määrittää asioita, joita tarvitaan asiakkaan tapahtuma sekä avulla voit arvioida yleistä pään suunnitelma koko operaation.

Mutta kumpi valitset, varmista, että olet kumppaneina yritys tai henkilö, joka on luotettava. Se tekee hyvää liiketoimintaa merkityksessä kysyä heidän edellinen asiakkaat saada palautetta niiden luotettavuutta.

4. Varmista, että sinulla on tarpeeksi alkupääomaa.
Kuten edellä on mainittu, tapahtuman suunnittelu liiketoimintaa, vaatii vain vähän rahaa aloittaa. Tässä ovat likimääräisiä kustannuksia oman pääoman menot:

Suuri organisaatio taitoja
Koska suunnittelija tarvitsee tehdä kaikkea ja ottaa vastaan jokainen osa liiketoimintaa, ne täytyy olla erityisen hyvä organisaatio, valtuuskunta, ja aika hallinta, mm.

Joustava asenne
Suhteessa vastuuta annetaan suunnittelija, on välttämätöntä, että he voivat sopeutua äkillisiin muutoksiin ja olla nopea ajattelija. Valitettava tapahtumia voi tapahtua, mutta se on silloin, kun suunnittelija tarvitsee olla optimistinen eniten.

Johtamistaitoja
Se on normaalia sinulle kumppani ja työskennellä yhdessä muiden suunnittelijoiden joitakin tapahtumia. Näin, sinun täytyy olla pystyy hallita ihmisiä, jos olet antanut pää planner rooli, ja myös taitoja ohjata omaa henkilökuntaa.

Oletko tapahtumanjärjestäjä? Mitä muita vinkkejä voit antaa, kun se tulee aloittaa tapahtuman suunnittelu liiketoimintaa? Ole hyvä ja jaa ne alla kommentit-osiossa.

Kysyin ystävä, mikä on hänen tavallista impulssi ostaa, ja ilman epäröintiä, hän sanoi, että se on meikkiä. Sitten hän meni kertomaan hänelle, uusimmat ostot, jotka minun täytyy sanoa, paljon.

Sitten kysyin häneltä, jos hän pahoittelee niitä ostoksia. Hän mietti hetken, ja vastasi sitten siellä oli muutamia kohteita, jotka hän halusi hän ei osta, niin hän on vain aikoo myydä tai antaa ne pois.

Uteliaita kysymyksiä, hän sitten kysyi minulta, miksi olin pyytänyt häntä. Ja minä sanoin se on, koska olen ajatellut oman heräteostoksia, ja miksi jotkut tuntui hyvältä, kun joku jätti minulle pahoittelee.

Täällä on Mielekäs Tapa Lopettaa heräteostoja

Yhteiskunta asettaa paljon merkitystä harjoitellaan viivästynyt tyydytyksen. Että se on väärin kiirehtiä suhde, että sinun ei pitäisi olla impulsiivinen spender, että sinun pitäisi olla kärsivällinen teidän investoinnit.

Kuitenkin, monet ihmiset silti valita välitön tyydytys useimmissa tapauksissa. Koska siellä on, ja se on himo, äkillinen kiire onnea ja tyytyväisyyttä, kun teet sen.

Ja jos olen rehellinen, yksi alueista, että epäonnistun usein on, kun se tulee ostaa tavaraa verkossa. Kun näen jotain mistä pidän, olen yksi niistä, jotka yleensä impulsiivisesti klikkaa ”Osta Nyt” – painiketta.

Kuitenkin, olen ollut enemmän tietoinen tästä huono menojen tapana viime kuukausina. Ja uskon, että olen löytänyt tehokas tapa hillitä tällaisia tarpeettomia menoja.

Tutkimus Princetonin Yliopistossa todettiin, että aivoissa on kaksi aluetta. Ensimmäinen liittyy meidän tunteita, ja toinen on abstrakti päättely.

Emotionaalinen osa aivoista on ensisijainen puolestapuhuja välitöntä tyydytystä. Kun annetaan valinta ostaa, että istuin myynnissä lippuja tai säästää eläkkeelle, tämä osa aivoista tulee kertoa, valita matkustaa nyt.

Looginen osa aivoja, sitten yrittää järkeillä kanssasi. Tämä on, kun me koemme toisen ajatuksia siitä, mitä olemme tekemässä. Se kertoo vain säästää rahaa, voit matkustaa enemmän myöhemmin, kun olet taloudellisesti turvattu.

Nämä kaksi aivojen osat ovat jatkuvassa taistelussa. Emotionaalinen osa ei välitä paljon tulevaisuudesta, se on kaikki olemisesta onnellinen läsnä. Samaan aikaan, looginen osa haluaa nykyinen päätökset voivat johtaa sinut paras tulevaisuuden seurauksia.

Ja heräteostoksia tapahtuu, kun emotionaalinen osa voittaa looginen osa.

Tutkimus Princetonin Yliopistossa todettiin, että aivoissa on kaksi aluetta. Ensimmäinen liittyy meidän tunteita, ja toinen on abstrakti päättely.

Emotionaalinen osa aivoista on ensisijainen puolestapuhuja välitöntä tyydytystä. Kun annetaan valinta ostaa, että istuin myynnissä lippuja tai säästää eläkkeelle, tämä osa aivoista tulee kertoa, valita matkustaa nyt.

Looginen osa aivoja, sitten yrittää järkeillä kanssasi. Tämä on, kun me koemme toisen ajatuksia siitä, mitä olemme tekemässä. Se kertoo vain säästää rahaa, voit matkustaa enemmän myöhemmin, kun olet taloudellisesti turvattu.

Nämä kaksi aivojen osat ovat jatkuvassa taistelussa. Emotionaalinen osa ei välitä paljon tulevaisuudesta, se on kaikki olemisesta onnellinen läsnä. Samaan aikaan, looginen osa haluaa nykyinen päätökset voivat johtaa sinut paras tulevaisuuden seurauksia.

Ja heräteostoksia tapahtuu, kun emotionaalinen osa voittaa looginen osa.

Täyttymystä kuin Kompromissi
Joten mitä olen tehnyt minimoida minun online heräteostoja tapa?

Joka kuukausi, kun minun luottokortti lasku tulee, en opiskella minun ostoksia ja kysyä itseltäni:

  • Mitä ostit täällä ja missä se on nyt?
  • Mikä oli ensisijainen motivaatio ostaa se?
  • Tällä hetkellä, tehdä sinusta tuntuu, ostaa kohde oli todella sen arvoinen?

Ensimmäinen kysymys on kova muistutus siitä, kuinka heräteostojen on kuin polttaa rahaa. Kun et voi edes muistaa, mitä olet ostanut tai tiedä, missä se on nyt, niin se oli vain tuhlausta kovalla työllä ansaitut rahat.

Se on tehokas herätys aina olla tietoinen siitä, mitä olet ostamassa tulevaisuudessa.

Toisen kysymyksen avulla voit olla kriittinen itsellesi. Joskus ostamme asioita hetken mielijohteesta ei siksi, että haluamme, että tuote, vaan yksinkertaisesti siksi, että voimme.

Vielä tärkeämpää, on aikoja, jolloin me ostaa asioita, koska meillä on tylsää tai tunne alas. Näin voimme valita käsitellä sitä tekemällä vähittäiskaupan hoito, joka todella toimii nosto mielialaa, kuten useat tutkimukset ovat osoittaneet.

Kuitenkin, on olemassa parempia ja enemmän budjetti-ystävällinen tapoja saada edut vähittäiskaupan hoito. Joten seuraavan kerran olet kutina ostaa jotain, koska et tunne sininen, sitten harkita näitä vaihtoehtoja.

Lopuksi kolmas kysymys kysyy arvo, että tuote on tuonut elämääsi. Se pakottaa kysymys apuohjelma, tyydytystä ja täyttymystä. Tämä on ehkä ainoa järkevä perustelu ostaa jotain, varsinkin hetken mielijohteesta.

Muistan, että t-paidan ostaminen hetken mielijohteesta verkossa, joka osoittautui erittäin laadukasta ja käytän usein. On tietoinen tästä positiivinen kokemus todella sai minut vähemmän impulsiivinen ostaa paitoja muita online-kaupoissa.

Toisen kerran, ostin Pokemon-teemalla USB-asema, koska löysin sen söpö. Olen kuitenkin lopulta antoi sen pois muutaman viikon jälkeen, koska kyllästyin siihen. Nyt, olen enemmän varovainen, kun ostaa samankaltaisia uutuus kohteita.

Avain välttää valitettavaa heräteostoksia on mindfulness. Kun looginen aivot potkuja ja alkaa toisen ajatuksia kohteen ostamista, niin anna itsellesi muutaman minuutin taaksepäin.

Tietenkin, jos et pysty varaa se, sitten sinun ei pitäisi ostaa sitä. Jos se on jotain tarpeellista, sitten nähdä, jos siellä on halvempi vaihtoehto, tai löytää tapoja sijoittaa se budjetin rajoissa.

Muuten, kysymys ensisijainen motivaatio ostaa tuote. Oletteko todella halua tai tarvitse? Vai oletko vain haluavat ostaa jotain… mitä nyt?

Lopuksi, antaa looginen aivot mahdollisuuden todeta asiansa. Ja miettiä, miten arvokas ja merkityksellinen osto tulee olemaan pitkällä aikavälillä.

Entä sinä? Miten voit välttää tarpeettomia heräteostoksia? Jaa ne alla kommentit-osiossa. Kiitos.

Se on nyt vähemmän kuin pari kuukautta ennen uutta vuotta.

Ja minulle tämä on yleensä aika, kun kysyn itseltäni, kuinka paljon olen saanut aikaan viime useita kuukausia.

Katson taaksepäin ja tarkistaa minun tavoitteita ja nähdä, miten monet olivat päässeet.

Ja niille, jotka olen jättänyt saavuttaa, kysyn itseltäni, mitä piti minua saavuttamaan ne.

Mitä haasteita minä kohtaavat, joka esti minua liikkumasta eteenpäin? Mitä virheitä tein, että pysähtyi minun edistystä?

Useimmissa tapauksissa, juuri minun ”unaccomplishment” on viivyttely.

Huolimatta siitä, että itse tunnusti tuottavuus pelle, olen edelleen usein periksi viivyttely. Se on alue elämässäni, että olen jatkuvasti yrittää parantaa.

Alla on 14 minuutin TED Talk Tim Urban noin viivyttely.

Tässä hilpeä ja oivaltava puhua, hän vie meidät matkalle läpi YouTube binges, Wikipedia kani reikiä, ja muita asioita, joita hän tekee, kun hän viivyttelee.

Voin todella samaistua tarinoita hän kertoi. Ja pidin erityisesti siitä, miten hän on taitavasti selitetty yksinkertaisesti keskustelu, joka menee mielen sisällä kun meillä viiveellä tehdä asioita meidän täytyy tehdä.

Loppua kohti hän muistuttaa meitä ajattelemaan kovemmin siitä, mitä olemme todella lykkääntyy, ennen meidän aika loppuu.

Jos olet epäröi kuten minä, sitten minä tiedä, olet ll nauttia katsomalla tämän videon.

Miten maksaa pois luottokortin velkaa? Useimmat ihmiset, he vain maksaa kun lasku tulee, mitä paljon he voivat varaa.

Useammin kuin ei, tämä strategia epäonnistuu alentaa velat koska määrä voit maksaa jokainen aika ei vain riitä kattamaan kiinnostaa sinua syntyneet.

Vuonna huonompi tapauksissa, varsinkin kun sinulla on useita luottokortteja, sinulla ei ole rahaa jäljellä enää maksaa edes pienin määrä, koska kun saat tiliotteen.

Jos haluat maksaa pois luottokortin velkaa, sinun täytyy maksu strategia.

Tämän pitäisi olla tarpeeksi yksinkertainen noudattaa, mutta takaa hyvää kehitystä kuukausittain kohti lopulta pyyhin kaiken pois.

Onneksi olen löytänyt tehokas strategia, jonka jaan alla. Lisäksi, prosessi kaikki alkaa tiedosta, neljä tärkeät numerot.

1. Nykyisen velan kokonaismäärä

Kuinka paljon velkaa sinulla TARKALLEEN on? Kuinka paljon on ”Yhteensä Summa” viimeisen tiliotteen?

En oikeastaan ole yllättynyt enää, kun pyydän joku tämän kysymyksen, ja he voivat antaa minulle on karkea arvio. Tarpeetonta sanoa, sinun pitäisi tietää, kuinka paljon olet todella velkaa, koska et voi osua maaliin, jota ei näe.

2. Minimi määrä sinun täytyy maksaa joka kuukausi

Tarkista uusimmat luottokortin laskutus lausunto ja saada ”Vähintään Määrä, Koska” kirjoitettu se on kirjoitettu siellä. Jos sinulla on useita kortteja, ja sitten lisätä ja saada yhteensä kunkin laskun.

Tämä numero edustaa myös pienin KOHDE SÄÄSTÖT kuukaudessa. Me puhua enemmän tätä numeroa myöhemmin.

3. Kuukausittaiset nettotulot

Poistamisen jälkeen verot ja muut vähennykset, kuinka paljon rahaa tehdä TÄSMÄLLEEN saada viedä kotiin? Paljon ihmisiä vain tietää niiden brutto kuukausipalkka, mutta ei heidän kuukausittaiset nettotulot.

Ja usein, tämä on syy, miksi ihmiset on paljon velkaa ensimmäinen paikka. He viettivät enemmän kuin mitä he todella ansaitsevat, koska he viettävät sen perusteella, mitä he olettaa he ansaita.

4. Kuukausittain tarvittavat kulut

Kuinka paljon rahaa TARVITSETKO joka kuukausi hengissä?

Tämä on ei tavallinen talousarvio, joka kattaa vain perustarpeet, kuten ruoka, vesi, vuokra, kuljetus -, ja muut ei-jälkimarkkinakelpoiset kulut.

Käyttäen kaikki nämä numerot maksaa pois teidän velat
Nyt sinulla on nämä viisi numeroa, mitä teet seuraavaksi? Tiedän, että sinulla on jo idea. Mutta minä kerron sinulle paremmin yksityiskohtia.

Ensinnäkin, vähennä tarvittavat kulut (4) nettotulos (3) saada ihanteellinen kuukausittain säästöjä. Jos saat negatiivinen luku, niin sinun pitäisi löytää keinoja, joilla voitaisiin minimoida kulut JA yrittää ansaita lisätuloja.

Toiseksi, vertaa nykyinen kuukausi on yhteensä vähintään määrä, koska (2) ihanteellinen kuukausittain säästöjä. Sinun jälkimmäinen pitäisi olla suurempi. Jos ei, sitten taas… löytää tapoja leikata teidän kuukausittain kulut JA etsiä mahdollisuuksia tehdä enemmän rahaa.

Kolmanneksi, kun saat teidän palkka, heti kumoaa vähintään määrä, koska (2) PLUS extra määrä.

Esimerkiksi, jos yhteensä vähintään määrä sinun täytyy maksaa on P3,000 — sitten syrjään P4,000 heti, kun saat teidän palkka. Jos saat palkkaa kaksi kertaa kuukaudessa, sitten syrjään puolet määrä joka kerta.Korkeampi, että ylimääräinen summa, jonka voit asettaa, sitä nopeammin saat pois velkaa. Mutta älä käyttää kaikki oman kuukausittain säästöjä, se on hyvä jakaa osa sitä kohti rakentaa

hätärahasto. Näin, voit on jonkin verran rahaa säästössä yllättäviä menoja varten ja välttää aiheutuu enemmän velkaa.

Kun luottokorttisi lasku tulee maksaa vähimmäismäärä maksettava ja extra määrä. Jos sinulla on useita kortteja, valitse yksi alin saldo laittaa extra määrä, ja vain maksaa vähimmäismäärä kunkin kuukauden loput kortit.

Kirjoita koko velka (1) pala paperia ja lähettää sen jonnekin, että et näe joka päivä. Tämä toimii päivittäin muistutus siitä, että olet tällä hetkellä työskentelee tärkeä taloudellinen tavoite.

Vielä tärkeämpää on, päivittää useita joka kuukausi. Tämä auttaa sinua pysymään motivoituneita, koska voit katsella, miten velat ovat hitaasti MUTTA VARMASTI menossa alas joka kuukausi, joka kulkee.

Lopuksi, vain toista jaksoa, kunnes olet pysty maksaa pois kaikki velat.