Omistaminen lemmikki on paljon emotionaalisia hyötyjä. Kuitenkin, se voi olla kallista yksi. Jos olet ajatellut saada lemmikki, sinun pitäisi vakavasti katsomaan budjetti ensimmäinen.

Lisäksi, aina uudelleen, jos olet antaa lemmikin lahjaksi ystävälle tai rakastettusi. Koska hyviä aikomuksia saattaa pilata heidän kassavirta.

Alla ovat kustannukset omistaa lemmikin. Erityisesti, nämä pikalaina maksuhäiriöiselle ovat kulut sinun aiheutuu niille, joilla on koira tai kissa. Olemalla tietoinen siitä, voit olla enemmän taloudellisesti valmis toivottamaan uusi karvainen perheenjäsen.

1. Hyväksyminen Maksu

Hyväksyessään lemmikki on parempi kuin ostaa yksi. Mutta se ei ole aina ilmainen. Paikalliset suojien käyttää rahaa hyväksyminen palkkiot ylläpitää niiden toimintaa.

2. Eläinlääkärin Kustannuksella

Lääkärin check-ups lemmikit ovat tärkeitä. Nyt voit saada lemmikki, se on suositeltavaa tuoda ne välittömästi eläinlääkäri tarkastaa niiden terveyttä ja hyvinvointia.

Tyypillisesti, sinun täytyy viettää check-ups, ja rokotteita, ja muita yhteisiä menettelyjä, kuten de-worming.

3. Ruoka

Tämä on kaikkein merkittäviä kustannuksia omistaa lemmikin. Kun koirat ja kissat voivat säilyä pöydällä ruokaa, se ei ole suositeltavaa, koska nämä ei ole oikeita ravintoaineita, joita ne tarvitsevat.

Paras tapa säästää rahaa lemmikkieläinten ruoka on ostaa irtotavarana. Mutta myös tietää oikea määrä ruokaa he tarvitsevat ohjeiden mukaan eläinlääkärin välttää overfeeding niitä.

Lopuksi, se on myös mahdollista tehdä oman lemmikin ruokaa. Ilmainen reseptit ja video tutorials verkossa, joka voi opettaa sinulle, miten.

4. Vitamiineja

Kuten ihmiset, lemmikit ovat kertaa, kun he eivät tunne hyvin. Yleensä, pet-vitamiinit ovat ensimmäinen asia, että eläinlääkärit määrätä, kun tämä tapahtuu.

Kuitenkin, pennut ja pennut, erityisesti, sinulla todennäköisesti on antaa heille vitamiineja, tukea immuunijärjestelmää ja auttaa heitä kasvamaan vahva ja terve.

5. Grooming

Toinen kallis osa omistaminen lemmikki on hoitotuotteita. Turkisten huolto ja kynsien leikkaus on tehtävä säännöllisesti. Tietenkin voit yrittää oppia, miten sulhasen niitä itse, säästää kustannuksia. Mutta sinun täytyy ostaa työkaluja tehdä niitä.

6. Tarvikkeet

Säännöllinen pet-kulut sisältyy myös lainatarjous omat hygienia tarvikkeet, kuten saippua ja shampoo. Siellä on myös hihnat, ruokinta kulhot, hiekkalaatikko, leluja, mm.

Yhteenvetona

On hienoa saada oma lemmikki. Lukuisat tutkimukset ovat jo osoittaneet sen myönteisiä vaikutuksia ihmisen elämässä. Mutta varmista, että ne eivät lähde taloudellisesta stressistä.

Puhua ystävien, jotka ovat myös lemmikkieläinten omistajat ja saada arvio siitä, kuinka paljon se maksaa heille huolehtia heidän lemmikki. Tietäen nämä luvut auttavat sinua suunnittelemaan ja valmistelemaan budjetti.

Muita kustannuksia lemmikin, että en maininnut? Jaa ne alla kommentit-osiossa.