Ottaa auto on kätevä, varsinkin jos sinulla on mobiili elämäntapa. Se on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on paljon kenttätyötä. Jos sinulla on lapsia, sitten ottaa auton tekee se helpompi tuoda ja noutaa ne heidän koulussaan. Mutta myös auton omistaminen auttaa, kun sinun täytyy matkustaa lasten kanssa. Auton ostaminen on iso-lippu ostaa. Näin ollen on tarpeen suunnitella oman talouden, tietää, kuinka paljon auton sinulla on varaa. Tai jos et voi todella varaa yksi ensimmäinen paikka. Se ei riitä, tarkista, onko palkka voidaan maksaa kuukausittain maksut, auto lainan. Koska kun sinulla on auto, kuukausittaiset kulut varmasti mennä ylös.

Joten miten te tietää?

Mikä tämä sääntö on kyse? Se pyytää sinua tarkistaa, jos: Sääntö sanoo sitten, että sinun pitäisi pystyä tekemään vähintään 20% etumaksu. Joten ensimmäinen kysymys on, onko sinulla P190,000 käteisenä käsiraha? Jos ei, niin ei, et voi varaa autoon. Mutta jos et, niin voit edetä seuraavalle kriteerit. Voit tiedustella useita pankkeja ja paras käsitellä sinulla on 4-vuoden tai 48-kuukausi auto laina on yksi 6.09% korko. Ja perustuu palkastasi, teidän kuukausittaisen lyhennyksen on P19,690 euroa kuukaudessa. Sinulla on varaa maksaa niin paljon? Jos kyllä, sitten mennä ja tarkistaa viime kriteerit. Laskea, kuinka paljon voit viettää per kuukausi kun saat auton. Harkita kulut sinun aiheutuu bensiini, tietullipisteissä, pysäköinti, check-ups, ja muut. Sanotaan, että tulos on P5,600 euroa kuukaudessa. Nykyinen kuukausipalkka on jämför priser på Våffeljärn joka tarkoittaa 10%, joka on P6,000. Siksi, koska ennustettu kuukausittain kulut, auto on pienempi kuin tämä, niin se on turvallista päätellä, että sinulla on varaa ostaa auto, että haluat. Tässä on nopeampi tapa tarkistaa, jos sinulla on varaa auto Se 20/4/10 sääntö edellyttää joitakin tutkimus ja useita laskelmia. Kuitenkin, olen henkilökohtaisesti sitä sovelletaan toinen yksinkertainen sääntö, joka on nopea ja helppo tehdä.

Mikä se on?

Kutsun sitä 20/40 Sääntö, joka yksinkertaisesti kysyy:

  • Voit tehdä minimiin etumaksu vähintään 20 prosenttia auton laina
  • Ja olet tällä hetkellä voi säästää 40 prosenttia oman tuotot joka kuukausi
  • Kun olet soveltamalla tätä sääntöä meidän esimerkki, sitten vain kuten 20/4/10 sääntö, sinun täytyy ensimmäinen on rahaa maksaa 20% etumaksu.

Ja toiseksi, koska olet ansaita, P60,000 kuukaudessa, sitten kysy itseltäsi, jos olet tällä hetkellä voi säästää vähintään.

Mikä logiikka siinä on takana toinen kriteerit?

Minulle, 40%, että et voi mukavasti tallentaa jokaisen kuukauden toimii rahasto maksaa auton lainan, plus kuukausittain kulut sinun aiheutuu omistaa auton. Etkö usko, että tämä strategia on paljon yksinkertaisempi? Miten valita oikea auto ostaa test våffeljärn Mistä tiedät, jos olet ostamassa oikean auton? Seuraavassa on muutamia nopeita vinkkejä:

  • Rakastat merkki ja malli.
  • Auto on tehokkaasti palvele tarkoitusta, että et aio käyttää sitä.
  • Se on maine kestävyys.
  • Se on hyvä polttoainetehokkuutta.
  • Varaosia on helppo löytää jos tarvitset korjauksia.
  • Ja se on mahdollisesti hyvä jälleenmyynti arvo.Muita näkökohtia, joita olen kaivannut, kun se tulee valita oikea auto? Ole hyvä ja jakaa ne kommentit osiossa.